Kinek való?

283756_358084537590514_40951725_n

Hagyj hátra mindent …                                                    ami visszafog!

Quantum Creation Course  annak való, aki
> az önbizalmát,
> önmagába vetett hitét és
> teremtő képzeletének és kijelentéseinek erejét szeretné jelentősen megjavítani. Egyszóval még inkább a saját ura szeretne lenni az életének. Mindegy , hogy spirituális körökben mozog, dolgozik vagy éppen a gazdasági szféra értékesítési vagy cégvezetői szintű részvevője.

Nagyobb élettér, több saját idő magasabb teremtési képességek!

398805_405743849464743_883716719_n

Emeld meg az Ön-bizonyosságodat!

Így  a QCC gyorsító pályát jelenthet azoknak, akik bármely más rendszerben praktizálnak (legyen az Avatár, Re-connection healing, Hopponopono, Kahi-healing, Theta-healing, Access Bar  - csak amiket én ismerek kicsit talán mélyebben… ) és elégedetlenek a saját teremtő kijelentéseik erejében és megvalósulásuk sebességében.

Valószínűleg, ha sokat praktizálnak az adott rendszerükben, valamilyen sebességgel ez a képességük is fejlődik, de a QCC-vel ez a sebesség gyorsan megtöbbszörözhető!

Utána az adott saját rendszerét is jobban tudja működtetni – hiszen az egyén “önmagába vetett hite”, “ön-bizonyossága”  mértéke  dönti el a teremtő kijelentései valódi  megvalósulási sebességét! 

Sajnos, még nem mindenki képes magas fokú következetességre és következetes kitartásra önmaga lustaságával szemben. Talán ez az egyik oka annak, hogy oly könnyen elcsúszik az ember a  mindennapok lejtőin.

74708_304647659618662_120680488015381_706635_1029211008_nViszont a QCC-ben minden heti munka egy határozott lépés az önmagunk működtetésének megértéséhez és a  saját és a segítő energiák kezelésében. Minden lépése eredményt hoz,  és eredményük exponenciálisan összeadódik,  főleg, ha valaki  rövid idő alatt tesz meg többet.
Amíg egy egyén  a lehengereltség valamiféle önbizalom vesztett állapotából visszajut a Létezése Általi Tudáshoz, meglehetősen sok és következetes önjavító munkát kell elvégeznie önmagán.De minden lépéssel egyre érzékelhetőbbé válnak a teremtő képességei!

valódi önmagadEhhez értékes pártatlan külső nézőpontokhoz való jutást és értő társas együttműködést jelent számára a Mentorával való munka, aki páros gyakorlatokban feloldja az aktuális képtelenségei valódi blokkjait és addig segíti őt, amíg önálló gyakorlatok végzésével tovább tudja folytatni immár saját maga is a munkát,  egy-egy  adott lista szerint.

.

.

.

1 lépés csak...

Mindig csak egy  lépést kell célzottan megtennie a találkozások közt, és erre minden ember  képes.

E kétpólusú világban gyakran vannak olyan helyzetek, amihez csak minimum két pontból van hozzáférés, egy nézőpontból megoldhatatlanok.

Ezért jó ha van egy Mentor hozzá, aki egy másik hozzáadott  pólusként segít a mentális anyaggá összeállt élmény és energiatömegek kisütésében, amíg már saját magad is képes leszel ezt biztonsággal megtenni.

10497_3950657921043_1160441262_n

A QCC nem zárja ki felsőbb síkok, mezők, világok, kegyelmi energiák, Forrásenergia, Isten és más Létezők létét, és segítségük elfogadását. Ugyanakkor a gyakor-latai azt célozzák, hogy a gyakorlója a saját állító kijelentéseit, utasításait, úgy  legyen képes kijelenteni, hogy azok meginduljanak működni. Akár nevesített külső segítő energiákkal vagy éppen  azok nélkül is. Mivel minden egy azonos forrásminőségből indul ki az ezekről való egyéni elképzelés mindössze a tudati fejlődés különféle fokait jellemzi. Ahogy nő a hajlandóságod a felelősségvállalásra, úgy vele nő az isteni erőd is.
…és ismered fel sajátodként az Ősminőséget mindenben… 

oneness-0-250

A szándékod teremt.

A töretlen fejlődéshez egy stabilan fenntartott szándék szükséges, ami egyedül maradva sokszor elvész hetekre, hónapokra szinte bárkinél. Mivel a folyamatban az a képesség is helyre kell álljon, hogy valaki meglássa a saját aktuális állapotát fenntartó rejtett meggyőződéseit, hiteit, előítéleteit – mint önbeteljesítő jóslatait - a mentor nem kis segítség. Ugyanis ahogy a hal az akváriumban, úgy az ember is a maga 100-as meggyőződései, hitei közt úszkál faltól falig, hullámzó érzelmek közt hánykolódva, amíg egy  külső nézőpontból rájuk nem kérdez valaki…

 

197466_519400774754822_1271006414_nA stabil fejlődéshez továbbá a legfontosabb első előfeltétel, hogy a Mentoráltnak  nem tetsző, őt már nem szolgáló érzelmi függéseit, meneküléseit és egyéb kényszereit és áldozati viszonyait  némi háttér-támogatással, de önerőből következetesen változtassa  meg a lehető leggyorsabban. Így másokat is felszabadít és ő is felszabadul a viszonyaiban.

Ez “bizonyos személyek” általa történő tudatos és következetes higgadt kezelését is jelenti.

space-fantasy-3Ezért a Quantum Creation Course- ami orosz, amerikai, kutatási anyagokból, irányzatokból és tapasztalatok fúziójából jött létre - egy integrált személyre szabható rendszerként  képes folyamatosan egy következetes fejlődési pályán tartani a fejlődni vágyókat
- amennyiben ők  is megteszik érte a saját részüket.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>